De best verkochte horlogebandjes van 2019

De Horlogebandenspecialist
Horlogeband Leer Chersterfield Mahagoni

In 2019 hebben wij weer een hoop klanten blij mogen maken met een nieuw horlogebandje. Daarom hebben wij de best verkochte horlogebandjes van het afgelopen jaar even op een rijtje gezet. Nieuwsgierig geworden welke producten dit zijn? Lees dan snel verder!

1.      Horlogeband Leer Chesterfield Mahagoni

Op de eerste plaats staat dit leren horlogebandje model Chesterfield. Stijlvol en tegelijk heel genuanceerd. Met een levendige structuur met een natuurlijk licht/donker effect is dit horlogebandje in de traditie van het oude zadelhandwerk gemaakt uit één stuk leder en alleen bewerkt met plantaardige looistoffen.
Je koopt dit horlogebandje al voor 39,-

2.    Horlogeband Classic Zwart

De naam van dit horlogebandje zegt het al, klassiek zwart. Dit leren horlogebandje is een tribuut aan het oude en traditionele Italiaanse lederhandwerk. Gemaakt van het beste Italiaanse rundleer, achter de schoonheid en elegantie van dit bandje verschuilt de modernste kwaliteit.

Je koopt dit horlogebandje al voor 16,90

ClassicZwart

3.    Nato ZULU Extreme James Bond

Dit Nato ZULU Extreme James Bond horlogebandje komt op de derde plaats. Dit horlogebandje is gemaakt van kruislings geweven nylon met roestvrijstalen gespen en bandhouders. Dit maakt het bandje van hoogwaardige kwaliteit, waterbestendig en drogen ze snel. Doordat het horlogebandje iets dikker is dan de normale NATO horlogebanden, is deze variant uitermate geschikt voor Extreme sporten en outdoor activiteiten.

Je koopt dit horlogebandje al voor 24,95

NatoZULUExtremeJamesBond

4.   Horlogeband Cartier Santos 100 zwart leer

Dit handgemaakte leren horlogebandje is de perfecte vervanging voor het bandje van je Cartier horloge. Het gaat hierbij niet om een origineel Cartier horlogebandje, maar een prachtige imitatie. Dit bandje is gemaakt van bijzonder soepel en zacht leder, wat het bandje dan ook huidvriendelijk maakt. Het klassieke maar ook sportieve design van dit horlogebandje met alligatorprint is daarom ook op een vierde plaats geëindigd.

Je koopt dit horlogebandje al voor 95,

5.    Nato strap blauw

Het horlogebandje NATO blauw is het tweede NATO horlogebandje dat in de top 5 is geëindigd. Deze strap is gemaakt van extra stevig geweven nylon en vervolgens door middel van een laser geseald, waardoor er geen ruwe of rafelige randen aan zitten. Dit horlogebandje is geschikt als vervangend horlogebandje voor verschillende merken zoals bijvoorbeeld Rolex, Seiko, Tudor en meer.

Je koopt dit horlogebandje al voor 15,95

NatoStrapBlauw